top of page

Tarieven

Behandelsessie

60 minuten

€ 75

Samen kijken we hoe we de sessies inplannen. Om de continuïteit te bewaken kom je bij voorkeur iedere week voor een sessie van een uur. Zo blijf je goed verbonden met je proces. Zowel de intake, een behandelsessie als de eindevaluatie duren 60 minuten en kosten 75 euro. Annulering van gemaakte afspraken worden tot uiterlijk 24 uur van te voren niet in rekening gebracht.

De kosten zijn inclusief materiaalkosten en vrijgesteld van BTW.

Vergoeding verzekeraars

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën (NVKT). Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van beeldende therapie via het aanvullend pakket. Dit kan per zorgverzekering verschillen. Raadpleeg je polisvoorwaarden voor informatie. Een verwijzing van een huisarts is niet nodig. Om in aanmerking te komen voor vergoeding kun je de factuur van de therapie indienen bij je zorgverzekering.

Beeldende therapie valt onder het kopje ‘Alternatieve geneeswijzen’ en ‘Vaktherapie’. Op www.zorgwijzer.nl kun je hier meer informatie over vinden. Ook kun je kijken op de website www.kunstzinnigetherapie.nl om meer te weten te komen over de vergoeding van beeldende therapie.

bottom of page